Szolgáltatások

SZÉP kártya

SZÉP kártyák, amiket elfogadunk

szepkartyak

Az egészségpénztárak eddigi szerepét a Széchenyi Pihenőkártya váltja fel.

Az OTP SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

A munkáltatók Széchenyi Pihenőkártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában. Az OTP SZÉP kártyával a kártyabirtokosok saját és családjuk teljes üdülését, étkezését és kikapcsolódását fedezhetik, hiszen egy kártya segítségével költhetik el a szálláshely, vendéglátás és a szabadidő utalványkereteiket is. Szálláshely-szolgáltatásra mindhárom alszámla felhasználható.

A kártyabirtokosok a szálláshely alszámlát szállásszolgáltatásra és belföldi utazásszervezési szolgáltatásra, a vendéglátás alszámlát éttermi és mozgó vendéglátás keretein belül melegétkezésre, közétkeztetésre, szállás-szolgáltatásra, a szabadidő alszámlát kulturális programokra, sport és wellness tevékenységekre, fürdőkre és élményparkokra egyaránt fel tudják használni.

Szabadidő alszámla a szabadidő eltöltésére, rekreációra, valamint az egészségmegőrzést szolgáló, kormányrendeletben meghatározott szolgáltatásra használható fel. Értéke: 75.000 Ft/év.

2012-től éves szinten 450.000 Ft adható munkavállalónként SZÉP kártyárakedvezményes adózással(119%-os adóalapon 10 % EHO + 16% SZJA, összesen 30,94%).

OTP SZÉP vonalon aktiválhatja, letilthatja kártyáját, megtudhatja egyenlegét, változtathatja telekódját és további információkat kaphat ügyintézőnktől: 06-1-3666-222.

További információkért kérjük érdeklődjön a https://www.otpszepkartya.hu/index.php honlapon, vagy az info@fitnessfactory.hu e-mail címen.