Rólunk

A Fitness Factory sportközpont 2008. szeptember 8-a óta várja sportolni vágyó vendégeit. A Material Design Center 5. emeletén lévő fitnesz terem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 2 aerobik terem, a spinning terem, a fitnesz terem, a cardio részleg és a számtalan ingyenes szolgáltatás teszi lehetővé.

 

Személyi edzők

Fitness Factory – személyi edzők

A Fitness Factory ingyenes szolgáltatásai:

 • Tusfürdő használat
 • Finn szauna (10 fős)
 • Infraszauna (3-4 fős)
 • Aromakabin (6 fős)
 • Tepidárium (melegköves ülőke, nyugtató hatású)
 • Szabadtéri rekortán futópálya (400 m)
 • Wellness terasz (napozó ágyak)

Gépeink a legkorszerűbb Life Fitness termékcsalád gépeivel vannak felszerelve. Cardio gépeink között megtalálhatóak a futógépek, elipszistrénerek, wave gépek, taposógépek, kerékpárok, karergométer. A súlyzós teremben többek között speciális Hammer erőfejlesztő gépek találhatóak.

További szolgáltatásaink:

 • Személyi edzés (akár táplálkozási tanácsok illetve étrend összeállítás)
 • Állapotfelmérés és tanácsadás
 • Boksz edzés (Bejelentkezés szükséges)
 • Wake up órák az órarendben a korán kelőknek.
 • Funkcionális körezdés, Funkcinális step illetve TRX órák
 • Színes jóga paletta

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak még:

 • Fodrászat
 • Szolárium
 • Korrektív tréning

Szakmai vezetőnk: Molnár Miklós

1907499_602842439857789_1222492437570983372_n

Kedves Vendégeink!

Számomra mindig is sokat jelentett, hogy mi történik a teremben, de szakmai vezetőként már szerepem is van abban, hogy milyen irányba halad a fitnesz központ élete.

A kiváló edzői gárdának köszönhetően mindig is biztosított volt a minőségi, hatékony, és nem utolsósorban szórakoztató csoportos vagy személyi edzések sora. Ezután is kitüntetett figyelemmel válogatom ki azokat a szakembereket, akik nemcsak megfelelő végzettséggel, de az emberek és a szakmájuk iránti tisztelettel és szeretettel is rendelkeznek.

A csoportos órák területén a már jól bevált óratípusokon kívül tovább kívánom bővíteni az úgynevezett Body&Mind típusú órák sorát, melyek nemcsak testünk fizikai, de szellemi és lelki oldalát is karban tartja. Régi népszerű óratartóink közül néhányan újra csatlakoznak hozzánk, új edzőink pedig remélem elnyerik bizalmukat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a spinning terem méretét és a biciklik számát a duplájára növeltük, hogy ezután senki ne maradjon ki kedvenc oktatójának órájáról.

A személyi edzés terén pedig arra fogok törekedni, hogy edzőink között gyógytornászok is jelen legyenek, így nemcsak egészséges vendégeink számára tudunk majd megfelelő edzéstervet összeállítani, hanem a rehabilitáció szakaszában is segítésükre leszünk.

Mióta a Material Center V. emeletén megnyílt a fitnesz központ, azóta második otthonomnak tekintem a termet. Remélem idővel én is hozzájárulhatok, hogy régi törzsvendégeink számára továbbra is azt a magas színvonalat biztosítsuk, amiért hosszú ideje minket választanak, azok számára pedig akik még nem jártak nálunk, megismerjék ezt az érzést és csatlakozzanak hozzánk.

Molnár Miklós
szakmai vezető


Nem tudod milyen óratípusok lennének megfelelőek neked, vagy edzéstervre lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj, írj a molnar.miklos@fitnessfactory.hu címre.

Bármilyen észrevételed, kérésed, kérdésed lenne az órákkal, szolgáltatásokkal, edzőkkel kapcsolatban, oszd meg velünk.

Szívesen várjuk pozitív és negatív véleményedet egyaránt. Pozitív véleményeidet eljuttatjuk edzőinknek, építő kritikádat pedig megfontoljuk, és igyekszünk minél előbb reagálni rájuk!

Bérletek

Kedvező bérlet árakkal és Éves bérlet részletfizetési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket.

A részletfizetési konstrukció a 12 hónapos bérletek vásárlásánál teszi lehetővé, hogy vendégeink a bérletek árát 12 hónapos bontásban, kamatmentes részletekben fizessék. Így nem kell lekötnie előre a pénzét, elég, ha minden hónapban a bérletek 12-ed részét fizetik csak meg. (Részletek az árlistában)

Vezetőség

Fitness Factory Management
info@fitnessfactory.hu

FITNESS & WELLNESS 4YOU!
Várunk Titeket szeretettel!

Üdvözlettel:
Fitness Factory