Edzők

Sz.Andi

szabadi andi

Gyermekkorom óta életem része a mozgás és a sport. 8 évet versenyeztem atlétaként, mely során magyar bajnoki címmel és sok egyéb eredménnyel, élménnyel gazdagodtam.
A jógával egy hosszabb indiai utam során találkoztam először. Alapvetően megoldást kerestem a csípősérülésemre (ízületi gyulladás), ezért kezdtem el gyakorolni. A rohamos javulás eredményeképpen, pár hónappal később be tudtam váltani a nagy álmom: végigjártam a Camino de Santiago zarándok utat. Hazatérésem után azonnal beiratkoztam a Mandala Jógastúdiók és IWI szervezésében egy OKJ-s Sportedző, Gerincjóga és Hatha Jóga oktatóképzésre, hogy mélységeiben értsem meg a jógát, majd rákövetkező évben elvégeztem a Női jóga oktatóképzést. Ez idő alatt világossá vált számomra, hogy a betegségek testi tüneteire nem kell azonnal orvoshoz rohannunk, hanem teljes bizalommal hagyatkozhatunk testünk végtelen bölcsességére, mely mindenkinél jobban tudja a gyógyírt bármilyen bajunkra.
A jógától nem csak rugalmasságot és testi egészséget kapok, hanem egy olyan testtudatosságra tanított meg, ami bármilyen probléma, vagy betegség esetén óriási segítség, nem beszélve arról, hogy mélyebb betekintést enged önmagamba, segít oldani a félelmeket és blokkokat a testben.

A jóga és a mozgás öröme mellett a másik nagy szerelmem a zene és zenélés, azon belül gitározás, éneklés, hangtálak, sansula és hangdrum játék. A közös éneklés, együtt létrehozva, egymással megosztva: IMA, Ünneplés.