Edzők

Sanyi

fehér sándor

Fehér Sándor

Hot Iron edző

Kiskoromtól kezdve a tánc a mozgás és az ének nagyon fontos szerepet töltött be az életemben.
Nyíregyházán Táncművészeti Szakközépiskolában végeztem. Majd színházakban táncoltam.

Egy baleset miatt sajnos abba kellett hagynom a táncolást, így szinte azonnal felszaladtak rám a kilók. Felépülésem után nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért elmentem egy ZUMBA órára, ami a hangulata miatt nagyon megfogott. Később úgy gondoltam, hogy ezt én is szeretném oktatni, ezért elvégeztem egy zumba képzést, így sikerült 1-2 fitness terembe bekerülnöm.
Ezek után úgy  éreztem, már nem elég az, ha lefogyok, szerettem volna izmosodni, így került az életembe a HOT IRON és a KÖREDZÉS. Változatos eszközhasználatnak köszönhetően, rengeteget fejlődtem. Szerettem volna segíteni az embereknek, hogy ők is átérezhessék a fejlődés örömét, ezért elvégeztem a Fitness Akadémia csoportos instruktor szakát, így még több csoportos órával ismerkedtem meg.

Sokan kérdik tőlem, a helyes táplálkozás, a kondi gépek használatát, mit-mikor-hogyan csináljanak. Ezért is jelentkeztem  Fitness Akadémia személyi edző szakára.

Bízom benne, hogy minél több embernek tudok segíteni abban, hogy elérjék a céljukat, és mindezt úgy, hogy közben jól érzik magukat.

Szakirányú végzettségem:

 Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola – tánc
 Zumba instruktor képzés
 Fitness Akadémia – Csoportos Fitness Instruktor
 Fitness Akadémia – Aqua Fitness
 Hot Iron instruktor képzés
 Fitness Akadémia - Személyi edző