Hírek

10 év Veletek, Együtt! Köszönjük! Köszönjük!

2018-10-20

 

Kedves Vendégeink, Barátaink!

 

10 év Veletek, Együtt!

 

Hosszú idő után és több nehezítő körülmény ellenére is velünk voltatok, kitartottunk egymás mellett jóban is rosszban is, azonban hamarosan eljön a nap, hogy a Fitness Factory bezárja a kapuit a volt Material Centerben.

 

Több mint 100 000 regisztrált sportolni vágyó vendég járt nálunk.
Több mint 60 000 csoportos órán vehettetek részt nálunk.
Több mint 59 000 turmixot kortyoltatok el nálunk.
Több mint 150 céges partnerrel működhettünk együtt.
Több mint 100 élsportolót támogattunk sikerei elérésben.
Több mint 80 emberrel dolgozhattunk együtt.

Ha a sikereink ezek alapján lennének mérhetőek, akkor is boldogok lehetnénk, rengeteg ember életében vehettünk részt és reméljük, Benneteket is olyan mély nyomot hagytunk mint Ti Bennünk! Nem tudjuk, elégszer leírni KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük a teltházas órákat, a felejthetetlen teraszos rendezvényeket, a naplementés edzéseket! Rengeteg verejték hullott és sokszor a Ti akaratotokból merítettünk erőt. Számos átalakulásnak lehettünk a tanúi, sokaknak innen indult a karrierje, az egészséges élete, barátságok és kapcsolatok jöttek létre és elmondhatjuk hogy több FF baby is született az évek során. Szuper érzés mindezekre visszagondolni!

Köszönjük a kollégáink, edzőink kitartó munkáját, hittetek bennünk a nehéz időben is, nélkületek nem jutottunk volna idáig. Úttörői voltunk több edzés formának, büszkén mondhatjuk, hogy a Fitness Factory nyomot hagyott a hazai fitness szakmában.

Fájdalmas ezekkel a szavakkal búcsúzni, de mi büszkén tesszük, mert tudjuk mindent megtettünk értetek és ugyan voltak nehéz időszakok, de jó visszagondolni az elmúlt 10 évre.

Sajnos az élet úgy hozta, hogy az újjáalakult Skylight irodaháznak 2018 november 15-től már nem leszünk részesei, de bízunk jövőnkben és dolgozunk, hogy egy új helyszínen folytassuk és továbbra is részesei lehessünk egészségetek megőrzésében! Ígérjük hallotok még rólunk…!

Fitness Factory csapata

Vendégeink az info@fitnessfactory.hu címen kaphatnak tájékoztatást a bérleteik november 15. utáni felhasználás módjáról.

Hungarian poster_uj_1019